دوره 12، شماره 4 - ( زمستان 1400 )                   جلد 12 شماره 4 صفحات 33-24 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.IAU.MSHD.REC.1397.015

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

safari giv T, sasannejad P, doustkani M, akbarpour sohbatabadi A, Azadbakht K. Effect of treadmill running on pain level of patients with anterior knee pain syndrome. JAP 2022; 12 (4) :24-33
URL: http://jap.iums.ac.ir/article-1-5567-fa.html
صفری گیو تکتم، ساسان نژاد پیمان، دوستکانی محمد، اکبرپور صحبت آبادی علی، آزاد بخت کامران. بررسی اثر استفاده از تردمیل بر میزان درد بیماران مبتلا به سندرم درد قدام زانو. بیهوشی و درد. 1400; 12 (4) :24-33

URL: http://jap.iums.ac.ir/article-1-5567-fa.html


1- بیمارستان علی ابن ابی طالب
2- دانشگاه آزاد علوم پزشکی واحد مشهد
3- دانشگاه علوم پزشکی اراک ، a.akbarpour@arakmu.ac.ir
چکیده:   (1224 مشاهده)
زمینه و هدف: درد قدام زانو دردی است که در جلو و مرکز زانو اتفاق می‌افتد و دارای شیوع بالایی میباشد که بررسی تاثیر درمانی روشهای مختلف بر درد این بیماری امری ضروری است. هدف این مطالعه، اثر استفاده از تردمیل بر میزان درد بیماران مبتلا به سندرم درد قدام زانو را بررسی می کند.
روش بررسی:  این مطالعه بر روی 136 بیمار مبتلا به سندرم درد قدام زانو (68 بیمار در گروه تردمیل و 68 بیمار در گروه کنترل)  انجام گرفت. پس از ثبت اطلاعات دموگرافیک و نکات بالینی، بیماران به صورت تصادفی در دو گروه قرار گرفتند و درد پس از مداخله  در دو گروه ثبت شد. آزمون آماری کای اسکوئر، من ویتنی و t مستقل جهت مقایسه داده ها استفاده شد.
یافته­ها: نتایج مطالعه ما نشان داد که میانگین نمره درد قبل از مداخله و در هفته اول بین بیماران مبتلا به سندرم درد پاتلوفمورال در دو گروه تردمیل و گروه کنترل تفاوت آماری معناداری نداشت، اما در هفته چهارم و هشتم در بیماران گروه تردمیل به صورت معناداری کمتر از گروه کنترل بود و این اختلاف در افراد با سن کمتر از 25 سال و دارای BMI بیشتر از 25، همچنان معنادار باقی ماند.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع سندرم درد پاتلوفمورال به خصوص در جوانان، باید درمان تکمیلی تردمیل در کنار درمان استاندارد برای بیماران صورت گیرد تا شاهد بهبود درد بیماران در کوتاه مدت شویم و به دنبال آن کیفیت زندگی بیماران افزایش یابد.
واژه‌های کلیدی: درد قدام زانو، تردمیل، درد.
متن کامل [PDF 348 kb]   (494 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مديريت درد مزمن
دریافت: 1399/10/6 | پذیرش: 1400/7/24 | انتشار: 1400/11/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیهوشی و درد می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Anesthesiology and Pain

Designed & Developed by : Yektaweb