دوره 10، شماره 4 - ( زمستان 1398 )                   جلد 10 شماره 4 صفحات 18-14 | برگشت به فهرست نسخه ها

yazdi moghaddam H, Yousefi Moghaddam M. Prescribing premedication for children before surgery is a tool for research or implementation. JAP 2020; 10 (4) :14-18
یزدی مقدم حمیده، یوسفی مقدم منیژه. تجویز پیش دارو در کودکان قبل از عمل جراحی ابزاری برای تحقیق یا اجرایی شدن. بیهوشی و درد. 1398; 10 (4) :14-18

1- دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
2- دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ، ha_yazdimoghaddam@yahoo.com
چکیده:   (2001 مشاهده)
 جراحــی و بیهوشــی، اســترس روحــی قابــل توجهــی را بــه کــودکان و والدیــن آنهــا وارد می کنــد کــه نتیجــه آن تــا مدت هــا پــس از گذشــت تجربــه بیمارســتانی باقــی می مانــد و حتــی در مــواردی بــه صــورت انــواع فوبیــا، واکنش هــای اضطرابــی، هیســتری یــا کابوس هــای شــبانه مــداوم و نیــز بــه صــورت منفــی گرایــی بــروز می کنــد.  براســاس مطالعــات انجــام شــده، در حالیکــه در بســیاری از مــوارد هیــچ چیــز نمی توانــد جــای حمایــت و نــوازش طبیعــی والدیــن کــودک را بگیــرد، ولــی ایــن حمایــت بــرای تخفیــف تــرس و هیجــان قبــل از جراحــی موثــر نیســت و در عــوض پیــش دارو تاثیــر بالینــی قابــل ملاحظــه ای در کاهــش میــزان آســیب کــودک از بیهوشــی و جراحــی دارد.
واژه‌های کلیدی: پیش دارو، کودکان، عمل جراحی، تحقیق
نوع مطالعه: گزارش کوتاه | موضوع مقاله: بیهوشی اطفال