دوره 9، شماره 3 - ( پاییز 1397 )                   جلد 9 شماره 3 صفحات 38-25 | برگشت به فهرست نسخه ها

Sorkhe E, Jafarnezhadgero A. The ombined use of lateral wedges and knee braces on the frequency spectrum of ground reaction forces in patients with knee osteoarthritis . JAP 2018; 9 (3) :25-38
سرخه الهام، جعفرنژادگرو امیرعلی. ترکیب استفاده همزمان از بریس زانو و گوه خارجی بر طیف فرکانس نیروی عکس العمل زمین در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو . بیهوشی و درد. 1397; 9 (3) :25-38

1- اردبیل- دانشگاه محقق اردبیلی- دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی- گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی ، e.sorkhe@gmail.com
2- اردبیل- دانشگاه محقق اردبیلی- دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی- گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی
 زمینــه و هــدف: هــدف از ایــن مطالعــه بررســی اثــرات اســتفاده از بریــس زانــو و گــوه خارجــی به صــورت ترکیبــی و جــدا بــر روی  طیــف فرکانــس نیــروی عکس العمــل زمیــن طــی راه رفتــن در بیمــاران اســتئوآرتریت زانــو اســت.  ســال) بــا پــای پرانتــزی و دارای اســتئوآرتریت زانــو در قســمت داخلــی، در ایــن مطالعــه شــرکت 62/1 ± 2/0 مــرد (ســن: 24مــواد و روش هــا: ) بــا اســتفاده از 3) اســتفاده از گــوه خارجــی، (2) بــدون تداخــل (کنتــرل)؛ (1کردنــد. افــراد در چهــار شــرایط بــا ســرعت ترجیحــی خــود راه رفتنــد: ( ) بــا اســتفاده از هــر دو گــوه خارجی+بریــس زانــو. طیــف فرکانــس نیــروی عکس العمــل زمیــن در شــرایط مختلــف طــی راه رفتــن 4بریــس زانــو، و ( محاســبه شــد. % در راســتای عمــودی هنــگام اســتفاده از گــوه خارجــی نســبت بــه راه رفتــن بــدون تداخــل در هــر دو پــا کمتــر 99/5 یافته هــا: فرکانــس بــا تــوان بــود. همچنیــن ایــن شــاخص در راســتای عمــودی هنــگام اســتفاده از گــوه خارجــی+ بریــس کمتــر از راه رفتــن بــدون تداخــل در هــر دو پــا بــود. نتیجه گیــری: نتایــج پژوهــش حاضــر نشــان داد کــه اســتفاده همزمــان از گــوه خارجــی+ بریــس والگوســی  زانــو در مقایســه بــا اســتفاده مجــزا از ایــن دو تداخــل در کاهــش طیــف فرکانــس نیروهــای عکس العمــل زمیــن طــی راه رفتــن موثرتــر می باشــد.
دریافت: 1396/12/9 | پذیرش: 1397/6/5 | انتشار: 1397/9/20