دوره 6، شماره 3 - ( پاییز 1394 )                   جلد 6 شماره 3 صفحات 88-83 | برگشت به فهرست نسخه ها

Haddadi S, Parvizi A, Fadaee Naiini A. Airway management following facial burn injury. JAP 2015; 6 (3) :83-88
حدادی سودابه، پرویزی آرمان، فدایی نایینی علیرضا. اداره راه هوایی در بیمار مبتلا به سوختگی صورت. بیهوشی و درد. 1394; 6 (3) :83-88

1- مرکز تحقیقات آنستزیولوژی- دانشگاه علوم پزشکی گیلان- رشت - ایران ، So_haddadi@yahoo.com
2- مرکز تحقیقات آنستزیولوژی- دانشگاه علوم پزشکی گیلان- رشت - ایران
زمینه و هدف: آسی بهای ناشی از سوختگ یهای بزرگ به تغییرات پاتوفیزیولوژیک مهمی در همه ارگان سیست مها منجر م یشوند و از آن جمله آسی بهای صورت و را ههوایی است. لذا یکی از نکات مهم در اداره بیماران با آسی بهای سوختگی سر و صورت، اداره را ههوایی است که لول هگذاری تراشه در این بیماران را بسیار مشکل تا غی رممکن م یسازد. معرفی بیمار: در این مطالعه آقای 37 ساله با سوختگی ناشی از برق گرفتگی صورت دور دهان و دس تها که 84 روز پس از سوختگی، برای ترمیم پل کها به اتاق عمل آورده شد که ب هعلت محدودیت شدید در باز شدن دهان از طریق نازال انتوبه شد را معرفی م یکنیم. نتیج هگیری: در سوختگ یهای دور دهان که منج ربه محدودیت باز شدن دهان م یشوند ب هنظر م یرسد که با حفظ تنفس خودب هخودی و تجویز محتاطانه داروها در مواردی که برونکوسکوپ فیبراپتیک در دسترس نم یباشد، لول هگذاری نازال با استفاده از گلایدسکوپ ب هعنوان یک آلترناتیو و هدایت لوله با حرکات سروگردن م یتواند کمک کننده م یباشد.
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: اداره راه هوایی
دریافت: 1394/4/9 | پذیرش: 1394/5/7 | انتشار: 1394/6/30