جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای کانکتور لوله تراشه

مسعود محسنی، سید امین ابن شهیدی، سینا مباشری زاده،
دوره ۲، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۰ )
چکیده

زمینه و هدف: کانکتور لوله تراشه از جمله وسایلی است که طبق پروتکل کشور ما باید به صورت یک بار مصرف استفاده شود ولی به دلیل محدودیتهای مالی در بسیاری از مراکز به صورت چند بار مصرف استفاده می شود. در این مطالعه که در سال  ۱۳۸۸  در بیمارستان سعدی اصفهان انجام گردید،  کلونیزاسیون کانکتورها و نیاز به تعویض آنها بر حسب مدت استفاده مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه از تعداد ۱۵۰ کانکتور لوله تراشه که برای ۲۴، ۴۸ یا۷۲ ساعت مورد استفاده قرار گرفته بودند، نمونه گیری و کشت میکروبی با روشهای استاندارد انجام شد و  باکتری های جدا شده شناسایی و شمارش گردیدند. درصد کلونیزاسیون در  سه گروه مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها:   میزان کلونیزاسیون در ۲۴ ساعت ۲%،  در ۴۸ ساعت ۱۸% و در ۷۲ ساعت ۳۰% بود. باکتری های جدا شده غالباً گونه های استرپتوکوکسی ، باسیلوس، استافیلوکوکهای گرم منفی، کلبسیلا و قارچ بودند.
 نتیجه گیری:  استفاده از کانکتورهای لوله تراشه در مراکز به صورت چند بار مصرف شاید بتواند شانس ابتلا به عفونتهای بیمارستانی را با کلونیزاسیون باکتری های فرصت طلب در لوله ها و تشکیل بیو فیلم برای استفاده  طولانی مدت بالا ببرد. با این وجود در مراکزی که از نظر مالی با مشکل مواجه می باشند استفاده حداکثر به مدت ۲۴ ساعت می تواند قابل قبول باشد.



صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیهوشی و درد می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Anesthesiology and Pain

Designed & Developed by : Yektaweb