جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای نگرش به بهبود

فرزانه رزاقی زاده، منیژه فیروزی،
دوره ۱۵، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۴۰۳ )
چکیده

زمینه و هدف: تله مدیسین روشی ایده­آل برای ارائه خدمت به بیماران بوده و می‌تواند جایگزین موثری برای ویزیت­های حضوری شود. تله‌مدیسین امکان دسترسی فوری به پزشکان و تیم­های درمانی و دریافت مراقبت­های بهداشتی را برای افراد آسیب­دیده آسان نموده، موجب بهبود و ارتقاء راهکارها و تشخیص به موقع و درمان بیماران در شرایط حاد می­گردد. هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر تله‌مدیسین بر مدیریت کمردرد‌های مزمن در زنان با توجه به نگرش به بهبود درد‌های مزمن بوده­است.
مواد و روش­ها: یک مطالعه مروری روایتی است. کلید واژه­های "تله‌مدیسین، مدیریت درد، کمردرد مزمن، نگرش به بهبود" در مقالات منتشر شده پایگاه­های اطلاعاتی ملی (جهاد­دانشگاهی و سیویلیکا) و بین­المللی (PubMed و Sience Direct) در بازۀ زمانی ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۴ مورد جستوجو قرار گرفتند. ۴۶۳۱۴ مقاله فارسی و انگلیسی بازیابی شدند و خلاصه مقالات منتشر شده بررسی شد و در چند مرحله موارد تکراری و غیر مرتبط از مطالعه حذف گردید. در نهایت ۲۴مقاله نهایی برای بررسی جامع و استخراج داده­ها انتخاب شدند.
یافته­ها: افراد جوان­تر، با تحصیلات دانشگاهی و مجرد تمایل بیشتری به استفاده از خدمات تله‌مدیسین داشتند. از آنجاییکه توصیه مستقیم پزشک، همچنین دانش، نگرش و تجربه مثبت قبلی در استفاده از تله‌مدیسین موثر بوده­است؛ لذا پزشکان نقش کلیدی در ترغیب افراد، به استفاده از تله‌مدیسین و ایجاد اعتماد به سیستم‌های پزشکی از راه دور دارند.
نتیجه­گیری: بنابراین پیشنهاد می­گردد با آموزش به مردم برای استفاده از سامانه­های تله‌مدیسین می‌تواند تمایل آنان را به دریافت خدمات مجازی بیشتر کرده و منجر به کاهش هزینه­های بیمار و سیستم درمانی شد.
 

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیهوشی و درد می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Anesthesiology and Pain

Designed & Developed by : Yektaweb